Welkom bij de Innerlijke bron

Voer hier je tekst in

Get API key from Google and insert it to plugin properties to enable maps on your website.

J-04-18

Auralifters/ entiteiten verwijderen uit de aura. 

 

Daar begint het in de regel mee, het weg snoepen van energie, soms stemmen in het hoofd,

daarna heel langzaam veranderen in een ander persoon(overgenomen worden) of meerdere personen, gaat heel subtiel en voor dat je het weet ben je een heel ander mens, zelf heb je dat niet in de gaten, maar je omgeving wel, de gevolgen zijn vaak niet te overzien, helaas door schaamte en/of onbegrip is de schade niet te overzien, terwijl iedereen te redden is met maar één sessie !!!

  

​Door diverse mediums is meerdere malen verteld dat dit een groot werkgebied voor mij zou worden, dat is inmiddels allemaal uitgekomen, vaak in combinatie met huizen reinigen.          

Ik hoopte dat dit onderwerp mijn deurtje voorbij zou gaan, maar zie het nu als een zegen om het te mogen doen, is ook niet voor iedereen weggelegd en kan fysiek heel zwaar zijn;               Ooit met drie collega's aan een jongen van 14 gehangen, tilde ons zo op, was aan het sissen en grommen, ogen zwart, uiteindelijk gelukt, maar ik moest zelf naar de fysio met een ontzette schouder...............En regelmatig dansen we met stoel en al de kamer door, maar nog steeds met 100 % resultaat.

 

In onze opleiding bij Intertouch in Koog a/d Zaan is onze groep speciaal getraind om huizen te cleanen en auralifters te verwijderen, en dat was niet voor niets.

Eén van de cursisten had al geruime tijd last van twee auralifters, een soldaat uit de eerste wereldoorlog en een goede kennis van haar die een aantal jaren daarvoor was doodgeschoten in het criminele milieu, beiden hadden geen besef dat zij waren overleden en waren zo uit het leven gerukt.

Door het gebruik van alcohol en zware medicijnen was zij een gemakkelijke prooi om in te huizen.

Auralifters zijn entiteiten die in iemands auraveld zitten, vaak hebben deze zielen geen besef dat ze zijn overleden, worden ook wel dolers genoemd.

Sommige daarvan hebben nog wat af te maken wat in hun eigen leven niet gelukt is, die zoeken bewust een "verzwakt" persoon om energie bij weg te trekken of om te gebruiken om de doelen niet bereikt zijn af te maken.

 

Auralifters komen binnen door gaten of breuken in de aura.

Door overmatig gebruik van  drank, drugs, anti depressiva, maar ook tijdens narcose, bewusteloosheid, depressie, psychose of stress kan je ze oplopen.                                        Hoog gevoelige mensen (HSP) die zich niet goed af kunnen sluiten zijn ook vaak een gewillig slachtoffer.

Komt ook veelvuldig voor bij dementerende mensen, vaak agressief tegen de mensen die ze het meest liefhebben, de blik in de ogen is vaak  dof, leeg of levenloos.

 

Auralifters kunnen het gedrag van de persoon waar ze bij zitten veranderen, de persoon is vaak zichzelf niet meer en is vaak uitgeput, omdat er energie bij hun wordt weggesnoept.         Als er niet op tijd ingegrepen wordt spreken wij van bezetenheid, dat is de laatste fase.          De psychiatrie zit er helaas vol mee en de journaals stromen over van moordpartijen van psychopaten die in opdracht van stemmen in hun hoofd hun medemensen overhoop schieten of steken

 

Het komt veel vaker voor dan dat wij denken !!!!

En het bestaat dus echt !!!!!

 

Klachten ten gevolge van een auralifter:

 

Chronische vermoeidheid.

 

Hevige stemmingswisselingen.

 

Stemmen in het hoofd die opdrachten geven.

 

Automutulatie (zelfbeschadiging) door stemmen in het hoofd.

 

Psychoses door stemmen in het hoofd.

 

Slechte concentratie.

 

Niet eigen gedrag tegenover personen.

 

Niet eigen gedrag in bepaalde situaties.

 

Onverklaarbare versterkingen van gevoelens, emoties, angsten etc.

 

Veranderen van stemgeluid tijdens een gebeurtenis.

 

Agressieve, donkere  of lege blik  in de ogen.

 

Schouder en nekklachten.  (aanhechtingspunt) 

 

 

​De laatste vijf jaar veel  huilbaby's en HSP kinderen geholpen tussen de 8 en 15 jaar  die lastig gevallen werden, en gaat de tendens worden de komende jaren, vele collega's kampen met het zelfde probleem.

​Helaas zitten de spreekkamers bij de psychiaters en psychologen er vol mee, vragen of ze misschien een enge film hadden gekeken en gooien er een pilletje in, vaak wordt het daardoor alleen maar erger, terwijl het binnen een uurtje opgelost kan zijn.    

Er is altijd wel plek om nieuwe mensen op te leiden, maar dit moet je roeping zijn, hoe meer mensen dit kunnen en durven, hoe beter de wereld er uit zou zien, alleen niet iedereen is er geschikt voor.

 

 

Voer hier je tekst in