Welkom bij de Innerlijke bron

Voer hier je tekst in

Get API key from Google and insert it to plugin properties to enable maps on your website.

J-04-18

Huizen cleanen

 

Dit is ook vooral de laatste vijf jaar een groot werkgebied van ons geworden, inmiddels zelf mensen daarvoor opgeleid en begeleid, we hebben een heel hecht team van een stuk of acht mensen en vullen elkaar perfect aan, de een ziet, de ander voelt, een ander ruikt en we kunnen elkaar voor 100% vertrouwen, ook daarin verschillende zware klussen die met zwarte magie, winti, guna guna en voodoo te maken hadden, maar geen klussen die wij niet aankonden.  

En het belangrijkste is dat we er ook heel veel lol in hebben en staan soms met drie man in onmogelijke standen in een kleine wc of voorraadkast  gevouwen om een entiteit te vangen.  Het belangrijkste is dat de mensen die ons vragen weer hun eigen normale leven kunnen leiden.                                                                                                                                        

 Op verschillende plekken geweest door het hele land, waaronder vaak nieuwbouw  woningen waar in de 2e wereldoorlog de hele boel plat was gegooid, alles wat daar gebeurd was bleef daar hangen, heel veel echtscheidingen en zelfdoding in dat soort wijken, en niemand weet waar dat vandaan komt of op moet lossen.   ......... zo jammer !!!!!

Nieuwbouw huizen die gebouwd waren op een oud galgenveld of op een terrein waar een ziekenhuis of verzorgingstehuis heeft gestaan, dit allemaal al meegemaakt en opgelost.

Een favoriete plek is de Bijlmer (meer) en Lelystad (IJsselmeer) waar nog honderden vliegtuigen uit de 2e wereldoorlog liggen, daar is gewoon overheen gebouwd, daar komen we dus nog piloten en bemanningsleden tegen die daar neergehaald en/of verdronken zijn, niet bewust dat ze zijn overleden en zullen op die plekken blijven hangen totdat ze door iemand (een medium) bewust gemaakt worden dat ze verder mogen.

​Zelf woon ik in Krommenie, vroeger moerasgebied, en vanuit Krommeniedijk voer de vloot uit voor walvisvaart richting de Zuiderzee.                                                                                       Tijdens de Frans/Bataafs en Engels/Russische oorlog (de slag om de Nederlanden van 1792 tot 1799 ) was dat een doorgangsgebied vanuit de Zuiderzee via het Cromme IJ naar de Noordzee, de zogenaamde Vuurlinie, zo noemt men dat gebied nog steeds, er is alleen gevochten in de kop van Noord Holland, maar heel veel soldaten zijn hier op doortocht verdronken in het moeras, af en toe worden er nog spullen of stoffelijke resten gevonden uit die tijd. 

In de wijken Noorderham en Zuiderham, die huizen staan er sinds de jaren 70, op die bewuste moerasgrond, sinds het bestaan van die wijken zijn er door verschillende mediums heel veel huizen schoongemaakt, allemaal verdwaalde soldaten die daar verdronken waren.

 

Vanaf 2011 al 126 huizen gecleaned, 57 schuren, 3 campers en 3 auto's.

 

Dolers, lage entiteiten, klopgeesten, plaaggeesten, Impy's of gewoon mensen die niet bewust zijn dat ze zijn overleden, plotseling door een ongeval of in de slaap.

Noem ze allemaal maar op, het is ongewenst bezoek, en iedereen kan er mee te maken krijgen.

Kunnen ook binnen gehaald worden bij glaasje draaien en bij het gebruiken van een ouija bord.

Als je eenmaal hebt binnengehaald is het lastig om ze weer kwijt te raken.

Komt ook natuurlijk veel voor in oude huizen waar mensen zijn overleden, maar ook op plekken waar soms eeuwen geleden gevochten is, tijd bestaat niet aan de andere kant, dus het kan soms eeuwen duren voordat ze verder mogen of opgehaald worden, het is ook onze taak om de entiteiten bewust te maken dat zij daar niet thuis horen en mogen ze verder sturen.

​Op de plek waar wij ze verwijderd hebben komen ze in elk geval niet meer terug.

 

Kenmerken:

 

Koude plekken in huis, vaak een ijskoude wind langs de benen of armen., daarbij vaak kippenvel van de tenen tot aan de kruin.

​IJskoude kamer of gedeelte van een kamer.

De geur van zwavel, riool, urine of een moeras lucht op bepaalde plekken.

Knipperende lichten in huis.

Elektrische apparatuur wat spontaan aan of uit gaat, zelfs al is de stekker er uit.

Voorwerpen die verplaatsen of verdwijnen.

Net of je de hele tijd in de gaten gehouden wordt of het gevoel hebben dat er altijd iemand achter je staat.

​Het zien van schimmen.

Kleine kinderen kunnen ze vaak zien en voelen tot dat hun fontanel is dichtgegroeid.

Honden en katten zijn vaak een goede graad meter, die zien ze veel eerder voordat wij het zelf in de gaten hebben en kunnen hier heel fel op reageren.

 

Het hoeft niet altijd negatief te zijn, het kunnen natuurlijk ook overleden dierbaren zijn die even willen laten weten dat ze er nog "zijn".

Dit zal altijd op een liefde volle manier zijn, doormiddel van warmte of hun herkenbare geur. (bloemen, parfum, rookwaar etcetera.)

Voorbeeld; mijn oma herken ik door de geur van Gloria v.d Bildt, mijn schoonvader door zware van Nelle of Old Spice.

Gelukkig hebben wij een team bij elkaar kunnen brengen, die elkaar daar in ondersteunen.   Waaronder mijn zoon Ryan, mijn zusje Jolet, goede vriend Rick en zijn vrouw Anita en twee goede vriendinnen uit Rotterdam Helen en Adriënne.                                                                                    Sinds (5-4-2019) is Tanja onze nieuwe recruut, na acht keer te zijn meegeweest heeft ze haar sporen al verdiend binnen het team. Nu (6-6-2020) mochten wij Sonja en Evelien, haar dochter verwelkomen in ons team , mooie aanvulling heeft weer andere gaven dan de anderen, zo blijven we elkaar aanvullen, dat blijkt nodig te zijn want de energieën blijven veranderen en worden steeds sterker.

Met deze mensen alle klussen tot een goed einde gebracht; Zwarte Magie, Winti, Voodoo, Guna Guna, veel spookhuizen schoongemaakt en auralifters verwijderd.

Er is altijd wel plek om nieuwe mensen op te leiden, maar dit moet echt je roeping zijn.                  Hoe meer mensen dit kunnen en durven, hoe beter de wereld er uit zal zien.                                Helaas is niet iedereen hier geschikt voor, je moet wel heel stevig in je schoenen staan.

Hier bij hebben wij een eigen werkwijze; "vangen" ze ook echt en brengen ze weg, veelal lopen alle spokenvangers met allerlei soorten salie de boel uit te roken, maar persoonlijk zie ik dat als een lapmiddel, wij gebruiken het meer ter ondersteuning en om ons zelf te beschermen, de hardnekkige entiteiten krijg je daar echt niet mee weg, dat is een fabeltje !!!!!

De kosten van een huis cleanen: wij vragen € 25,- per persoon en komen altijd minimaal met twee personen.

Reiskosten 0,20 cent/km, buiten de regio.

Voer hier je tekst in