Welkom bij de Innerlijke bron

Voer hier je tekst in

Get API key from Google and insert it to plugin properties to enable maps on your website.

 

Magnetiseren

Voer hier je t

Hoe ik ertoe gekomen ben om te magnetiseren is een raar verhaal;

Als klein kind altijd al gevoeliger en anders geweest dan andere kinderen van die leeftijd.

Grotendeels opgegroeid samen met mijn zusje Jolet bij mijn opa en oma in Krommenie.

Onze oma kwam uit Indonesië en had altijd woeste verhalen over slangen, apen en koppensnellers, waardoor onze fantasie altijd aardig op hol sloeg.

Ja, we hebben een leuke zorgeloze jeugd gehad.

Zo rond 1988 kreeg ik steeds meer vage sport blessures die maar lastig overgingen, mijn oma en een tante adviseerde mij om naar een magnetiseur in Wormer te gaan.

Bij het intake gesprek was het duidelijk dat ik daar niet voor niets was, na een paar behandelingen waren de blessures de wereld uit, maar aan die man had ik ook een belangrijke gesprekspartner, eindelijk iemand die me begreep, met wat ik zag, hoorde en voelde.

Stiekem afgekeken hoe hij dit kunstje flikte en thuis uitproberen op je moeder en zusje, vooral leuk als je je niet weet af te sluiten en dagenlang zelf met knetterende hoofdpijn blijft doorlopen.

Dit en een overdosis aan horrorfilms heeft mij doen besluiten om daar toen niet mee verder te gaan.

En op een avond sta je achter de bar in een kraakpand in Krommenie en kom je iemand tegen die hoort dat je een handige klusser en schilder bent. Het is inmiddels al het jaar 2000.

Er moet een grote woonark ingetimmerd en geschilderd worden, op dat moment loopt er een langdurige ontslagprocedure met mij bij de NS, dus er is wat tijd over.

De eigenaar van deze woonark is zelf bezig met allerlei onderzoeken in de psychotherapie en is net klaar met een cursus astrologie en om te weten wat hij in huis haalt, wil hij mijn geboortehoroscoop maken.

Dit had hij nog nooit gezien; “ hier doet een normaal mens wel 10 levens over”

Een wonderbaarlijke geboorte horoscoop dus met een hoop vliegers erin. (voor de insiders)

En de vraag wat ik heb met magnetiseren, “ja, ach ik heb er wel wat mee, wel eens mee aan het experimenteren geweest” zei ik lachend.

Om een kort verhaal nog langer te maken, zijn allerbeste vriend Bart Dorlandt heeft een vierjarige opleiding magnetiseren in Rotterdam gevolgd en zou mij wel even testen op mijn gave.

De test was simpel; ”men neme twee gelijkwaardige glazen water, één daarvan ga je behandelen “

Na de behandeling zet je ze naast elkaar om te vergelijken, na 20 minuten was het behandelde glas water veranderd in een soort mineraalwater zoveel bubbels zaten er in.

 

Een collega van mij vertel ik dit verhaal en twee weken later had ik mijn eerste klantje.

Deze dame had last van verschrikkelijke migraine aanvallen, sinds haar tweede zwangerschap is dit niet meer weggeweest.

Doktoren en professoren in ziekenhuizen konden hier weinig mee, ook verschillende soorten medicijnen waren op haar uitgetest in een tijdsbestek van een jaar of vier, zonder enig resultaat.

Of ik het alstublieft wilde proberen met magnetiseren, gezien ik nog maar weinig ervaring had wilde ik het wel proberen, want ik was haar laatste strohalm.

Vanaf de eerste behandeling al een leuk resultaat, ik voel duidelijk een band in haar hoofd zitten.

De volgende dag werd door haar opgebeld of ik langs kon komen want het was niet meer om uit te houden die koppijn.

Een half uur later bij haar thuis weer behandeld en tijdens de sessie was het net of er iets losgeweekt was en het op de grond uit elkaar plofte, dit gevoel hadden we allebei en sindsdien is het niet meer in die hevigheid teruggekomen.

We spraken nog een paar keer af, eerst 1x in de week later 1x in de 14 dagen, na drie maanden was, de migraine volledig verdwenen.

Een leuke bijkomstigheid was dat ze werkte bij de tante van diezelfde collega als een soort gezinshulp. Die bewuste tante was op dat moment 92 jaar oud en woonde nog zelfstandig.

Bijna blind en slecht ter been, reuma, artritis, suiker en alles wat je maar kon verzinnen had ze last van.

In het begin ging ik daar 2x in de week heen en met verbluffend resultaat; af en toe kon ze weer even goed zien en ze kon eindelijk weer knutselen want de reuma handen konden weer van alles knippen en plakken, iets wat ze al jaren niet meer kon.

Tijdens deze sessies worden bij mij het helder zien, ruiken en horen steeds verder ontwikkeld.

Op een gegeven moment maak ik kennis met een achternicht van haar; Mar Kaaijk.

Haar oma en moeder hadden vroeger een eigen praktijk als magnetiseur, maar waren allebei helaas al overleden.

Zelf was ze meer bezig met homeopathie en magnetiseren van dieren, maar wilde mij wel op weg helpen en verder begeleiden.

Na wat informatieve gesprekken werd ik meegevraagd naar een (geleide) meditatieavond bij haar beste vriendin, het is nu reeds 2002.

Die vriendin is Sandra Groot en heeft samen met haar een opleiding gedaan bij de heer Bakker in Wormer, dat was degene die mij dus ook ooit magnetiseerde en zo is dit cirkeltje weer rond.

In die meditaties kom ik ook mijn persoonlijke gids tegen en de ontwikkelingen staan niet stil.  (afbeelding hiernaast Ma To No Pah, oftewel Two Bears), ook wel weer grappig, alle mensen met wie ik samenwerk; sinds 2019 weten wij dat wij allemaal een begeleider/gids hebben uit dezelfde stam vandaan, Yankotonai Lakota Sioux uit South Dakota

De helderziende visioenen en dromen, die altijd uitkomen en altijd met de dood te maken hebben doen mij weer voor de zoveelste keer besluiten om er even afstand van te nemen tot ik er beter mee om kan gaan.

In de tussentijd magnetiseer ik nog wel een paar goede vrienden en familieleden, maar het staat op een laag pitje.

Tot mijn oma ernstig ziek wordt en mij om hulp vraagt, voor dat ik op vakantie ga, leer ik van Mar hoe ik op afstand met behulp van een foto energie kan sturen en leer spelenderwijs psychometreren.

Drie maanden voor haar overlijden krijg ik in een visioen haar contract te zien met haar geboorte datum en overlijdensdatum.

Deze datum klopte exact "leuke" bijkomstigheid was dat mijn moeder elke keer dat zij op bezoek ging in het zieken huis de drie zag omvallen in de klok in de hal van het ziekenhuis.

Tijd van overlijden 3.33 16 oktober 2004.

Sinds haar overlijden is de hele familie bezig met spiritualiteit, oma moest met haar Indische achtergrond niets van weten, alles wat met geesten en dood te maken had mochten we niets mee te maken hebben en ons er niet mee bezig houden, zij als familieoudste had dat zo beslist.

Vanaf die tijd zijn er vele familieleden mee geweest naar de meditatie avonden en hebben ze zich enorm ontwikkeld, een grote inhaalslag.

Ruim een jaar later overlijdt haar zoon, mijn oom waar ik een zeer goede band mee had, ik zag hem als grote broer.

In december kreeg ik meerdere keren een datum in mijn oor gefluisterd, 23 maart.

Op 25 maart 2006 was de werkelijke datum, en scheelde dus maar 2 dagen.

Toch maar weer besloten om de draad weer op te pakken en ga samen met Jolet, mijn zusje op cursus te gaan bij Sandra: Intuïtieve Ontwikkeling en Spiritualiteit.

Het magnetiseren is uiteraard mijn hoofdmoot en leer meer verfijnder te werk te gaan, gezien mijn ervaring was ik soms meer leraar als leerling.

Inmiddels 3 cursussen verder en veel ervaringen opgedaan, het leukste van de cursussen was dat ik altijd na mocht blijven om één of meerdere cursisten te magnetiseren die niet helemaal lekker in hun energie zaten.

Dit deed ik met behulp van mijn zusje die op een afstand toe keek, zij kan namelijk heel goed kleuren van de aura zien en de kleuren zien veranderen op het moment dat ik bezig ben met magnetiseren.

Inmiddels lid geworden bij spirituele vereniging "de Schakel" in Koog a/d Zaan en daar lekker meditatief tekenen, psychometreren en uiteraard ervaringen uitwisselen met lotgenoten.

Eind februari 2008 kwam ik daar een oude bekende tegen die zware rugklachten had, en na drie behandelingen is deze website het resultaat en werd het tijd om de zaken wat serieuzer aan te gaan pakken.

 

 

Om te controleren of je aarde energie goed is kan je een lepel of de hele bestekbak op je voorhoofd plakken.

 

 

 

 

 

Magnetiseren helpt bij de meest uiteenlopende klachten, van top tot teen;

​Migraine

​Rug en schouderklachten

​Pijnbestrijding bij slijtage en reumatische aandoeningen

​Spierpijn

Ondersteuning bij chemokuur (pijn en misselijkheid)

​enz. enz.

 

In de loop der jaren de meest vage klachten opgelost, zie gastenboek.   

Het leukst zijn de mensen die uitgedokterd zijn of die er niet in geloven, zelf ben ik ook altijd heel sceptisch geweest en ben dat nog steeds.

 

 

 

 

Links : www.orbsenzo.com

 

           www.luisterend-hart.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

ekst in