Welkom bij de Innerlijke bron

Voer hier je tekst in

Get API key from Google and insert it to plugin properties to enable maps on your website.

J-04-18

Reiki

Zoals alle andere dingen bij mij in het leven, gaat alles natuurlijk weer niet op een normale manier.

Zo ook mijn eerste Reiki inwijding;  Op 12 oktober 2008 gingen Jolet en ik samen, naar Rotterdam.

Wij hadden een bijeenkomst met wat leden van het Heart to Heart forum waar we al een tijdje bij ingeschreven staan, via internet.

Dit is een spiritueel forum om ervaringen enz. enz. uit te wisselen, gewoon gezellig.

Na de koffie en gezellig even ouwe hoeren, gingen we tarotkaarten leggen, daarna ging iedereen met z’n eigen discipline aan de gang; massage, reiki, waskaarten maken en magnetiseren.

Gastvrouw Helen kwam even kijken hoe ik te werk ging bij één van de gasten, die op dat moment een stevige hoofdpijn had, en vastzittende schouders.

Nadat ik mijn kruinchakra open zette om de kosmische energie te ontvangen en te gebruiken, vluchtten er drie Reiki-Masters naar de keuken om te overleggen, zij zagen boven mijn hoofd namelijk een enorme witte trechter verschijnen.

Op dat moment dacht ik van”shit, ik val gigantisch door de mand of er gebeuren hier hele leuke dingen.”

Gelukkig was het laatste het geval, meteen werd er al geconstateerd dat ik een enorme kracht had en  met Reiki geven bezig was, terwijl ik toch echt aan het magnetiseren was zoals ik dat geleerd had.

Of ik er al eens aan gedacht had om een Reiki opleiding te gaan doen, “nou eigenlijk niet de bedoeling, er zijn een aantal  mensen die ik ken van de spirituele cursussen die ik gedaan heb en bij  de  meditatie avonden waar ik kom, en dat zijn allemaal van die zweefkezen die niet echt met het hier en nu bezig zijn. Wat moet zo’n nuchtere boer als ik daar nou zoeken.” Was mijn antwoord.

Volgens Helen was ik door de geestelijke wereld al een tijdje ingewijd, vandaar die enorme power,

Ten tweede stond mijn nieuwe (Reiki ) begeleider te springen om aan het werk te gaan.

Ik dacht alleen maar van het zal wel.

“Wat dacht je er van om straks officieel ingewijd te worden???, dit is niet de normale gang van zaken maar dit heb je echt verdiend en je bent er allang aan toe.”

Er werd een boek in mijn handen geduwd en ik mag bepaalde hoofdstukken doornemen, eigenlijk komt de hele stof al bekend voor, echt veel verschillen met magnetiseren heeft het volgens mij niet, alleen als extra bijvoeging de symbolen.

Na de lunch gaan we nog even psychometreren met de gemaakte waskaarten, daarna keren wij allen voldaan huiswaarts, ik met een Reiki 1 certificaat en een jaloers zusje . Ha Ha Ha.

31 januari 2009 mocht ik Reiki 2 in ontvangst nemen, Jolet en Mar zijn toen ingwijd in Reiki 1.

En daarna ging het in sneltreinvaart, nu inmiddels 2022 en ben Reiki  Master in; Usui, Kundalini, Necari, Purple, Gold, daarnaast gediplomeerd Magnetiseur en heb certificaten van de Oorkaarstherapie, Indiase hoofdmassage, Regressie therapie, Quantum Touch level 1 en Tenen lezen.

Daarnaast nog wat uitstapjes gemaakt naar de Wicca vanaf 2011, regressietherapie 2018 en opleiding cupping gehad 2019.

Voer hier je tekst in